De Roos

Een Verhaal van Smaak en Traditie

Bistro de Roos, genesteld in het hart van Rijnsburg, begon als een droom van culinaire passie en gastvrijheid. Al jaren  zijn wij een vaste waarde in de regio, bekend om onze authentieke sfeer en ongeëvenaarde keuken. Gestart als een klein familiebedrijf, is Bistro de Roos uitgegroeid tot een culinaire bestemming waar elke maaltijd een herinnering wordt.

Het team van
de Roos

Bij Bistro de Roos geloven we dat goed eten de ziel voedt en mensen samenbrengt. Onze keuken is een weerspiegeling van deze filosofie: elk gerecht wordt bereid met de beste lokale ingrediënten, een vleugje innovatie en een grote portie liefde. Van onze befaamde satéschotel tot de malse chateau-Briand, elke hap vertelt een verhaal van traditie en vakmanschap.

Sfeer & Gemeenschap

Wanneer je binnenstapt bij Bistro de Roos, stap je in een wereld van warmte en gezelligheid. Onze inrichting combineert het klassieke met het moderne, wat zorgt voor een unieke en ontspannen sfeer. Of je nu komt voor een diner, een borrel op ons terras, of een speciale gelegenheid viert, wij zorgen ervoor dat je bezoek onvergetelijk is.

Bistro de Roos is meer dan alleen een restaurant; het is een deel van de gemeenschap. Wij geloven in het teruggeven aan de regio die ons zoveel heeft gebracht. Door deel te nemen aan lokale evenementen en initiatieven, versterken we onze band met Rijnsburg en zijn inwoners.