Borrelen bij De Roos

Tijdens de zomerse dagen kan je heerlijk borrelen in de zon op luxe banken. Het is altijd feest bij Bistro de Roos, zowel buiten als binnen. Door ons breed dranken assortiment kunnen we je elke dag van het jaar een ander drankje serveren. Of je zin hebt in een heerlijk speciaal biertje of een verfrissende cocktail. Bij De Roos ben jij op de juiste plek!

Verfrissend lekker

Heerlijke cocktails en ijskoffies bij Bistro de Roos

Op zoek naar een plek om te genieten van heerlijke cocktails en ijskoffie? Onze cocktails worden gemaakt met de meest verse ingrediënten, en onze ijskoffies zijn perfect voor de warme zomerdagen. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend drankje voor op ons terras of een gezellige plek om van een kopje koffie te genieten, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom vandaag nog langs om te zien waar alle ophef over gaat!

Live voetbal kijken
in rijnsburg

Geen enkele voetbalwedstrijd zal je missen bij Bar & Bistro de Roos. Met 2 grote schermen en 4 tv’s kan jij optimaal in elke hoek de laatste wedstrijden bekijken.

Elke vrijdag vanaf 14:00 begint de vrijdagmiddagborrel, die vaak tot laat in de nacht doorgaat.

De Roos afhuren

Het personeel van de Roos is altijd in voor een feest! Heb je een vrijgezellenfeest, verjaardag, Abraham of Sarah gezien, kraamfeeest of zelfs kinderfeest… wij kunnen je een onvergetelijke avond bezorgen.

Gymzaal Rijnsburg

Aan de roost ligt de gymzaal. Deze is open voor jouw kinderen om te spelen op zaterdag en zondag vanaf 4 uur en met feestdagen.